Detoxikační účinek rostlinného uhlí

.S,NIQIVVV

 

 

Detoxikační účinek rostlinného uhlí


Dřevěné uhlí je složkou společnosti Philip Martin, která představuje výsledek procesu zahrnujícího karbonizaci stromové kůry (borovice, dub, buk, vrba) a její následnou aktivaci vodou a vzduchem.
Černý prášek, běžně známý jako lék na nadýmání v břiše, je také úžasnou přísadou do produktů na vlasy a pokožku.

 

Výhody

Velkou předností dřevěného uhlí je jeho absorpční kapacita, která z něj činí základní složku v procesu detoxikace: je schopna vytvořit hustou vrstvu pórů různých velikostí, které přitahují molekuly, ukládají je a eliminují.
Výše uvedeným bylo řečeno, rostlinné uhlí se stává ideálním pro lidi s matnou nebo mastnou pokožkou, protože je schopné absorbovat nečistoty, čistit a okysličovat pokožku hlavy před znečištěním a stresem.


Produkty

Její přírodní původ a výhody excelence jsou důvody, proč společnost Philip Martin's zahrnuje rostlinné uhlí do následujících produktů:

Pepesale

Pasta na fixaci z dřevěného uhlí
Černá modelovací pasta obohacená o aktivní uhlí. Dokonale tvaruje a definuje krátké vlasy, aniž by je močil a sušil.    Zjistit více →

Dark Hydrating Wash

Hydratační krém
Kaštan, aloe, olivový olej a rostlinné uhlí jsou směsí obsaženou v krémovém šampónu.
Jemně čistí pokožku a dodáváí hydrataci při plném respektování jejího přirozeného pH.
Díky svému složení bohatému na přírodní ingredience je ideální pro léčbu anomálií pokožky hlavy.
Díky Dark Hydrating Wash jsou vlasy měkké, lesklé a zdravé.                                                                                          Zjistit více →

https://www.gutea.cz/admin/archiv-novinek/#news-3335