Javorový Extrakt

27th november 2023

 

 

Přírodní klenot pro zdravou pleť a vlasy

 

Javorový extrakt, pocházející z Acer Saccharum, velmi běžné rostliny v Severní Americe, se stává stále populárnější složkou v kosmetických produktech díky svým mnoha prospěšným vlastnostem pro pleť. Javorový olej, který je získáván z listů a kůry javorových stromů, se skládá z kyseliny jablečné, draslíku, vápníku, kyseliny železité a vitamínů, což mu propůjčuje mnoho hydratačních, vyživujících a buněčně revitalizačních vlastností.

 

Výživné vlastnosti

Javorový olej je bohatý na živiny, jako jsou kyselina jablečná, draslík a vápník, které jsou pro pleť nezbytné. Tyto látky společně s vitamíny poskytují pokožce potřebné živiny, podporují obnovu buněk a chrání pleť před nepříznivými vlivy životního prostředí.

 

Hydratace a uklidnění

Díky svým hydratačním vlastnostem pomáhá javorový olej udržovat optimální hladinu vlhkosti v pokožce. Jeho schopnost proniknout hluboko do vrstev pleti zajišťuje dlouhodobou hydrataci a zabraňuje vysychání. Současně má uklidňující účinky, což je ideální pro citlivou pleť, která potřebuje jemnou péči.

 

Boj proti stárnutí

Antioxidanty obsažené v javorovém oleji hrají klíčovou roli v boji proti předčasnému stárnutí pleti. Tyto látky chrání buňky před volnými radikály a napomáhají redukovat vznik vrásek a jemných linek. Pravidelné používání kosmetiky s javorovým olejem může podpořit udržení mladistvého vzhledu pleti.

 

Exfoliace a omlazení

Díky své schopnosti podporovat exfoliaci pomáhá javorový olej odstraňovat odumřelé buňky a stimulovat regeneraci nových. To vede k jemnější a sjednocenější pleti, což je vítaný efekt pro dosažení zdravého a svěžího vzhledu.

 

Javorový Extrakt v produktech pro vlasy

Není to pouze pleť, která může těžit z javorového oleje. Mnoho vlasových produktů využívá tuto přírodní složku kvůli jejím hydratačním a výživným vlastnostem. Javorový olej může posílit vlasy, dodat jim lesk a zabraňovat lámání.

 

Maple Body Shower a Maple Body Cream: Luxusní péče o pleť

Javorový olej s jemnou parfemací se stává klíčovou složkou kosmetických produktů, jako jsou Maple Body Shower a Maple Body Cream. Tyto produkty nejen dodávají pleti výhody javorového oleje, ale také nabízejí luxusní zážitek při každodenní péči o pleť.

 

Jemná vůně a výjimečná péče

Během chladných podzimních dnů se můžete mazlit se sladkými tóny javorového oleje Maple Oil. Použijte Maple Body Shower a Maple Body Lotion od Philip Martin´s, abyste své pokožce dodali hloubkovou hydrataci. Maple Body Shower je sprchový gel určený pro všechny typy pokožky. Ideální je jemně čistit pokožku a udržovat fyziologickou rovnováhu. Maple Body Lotion je tělový krém bohatý na oleje a výtažky, který dodává pokožce pocit lehkosti a hydratace.

 

Výživný a zklidňující masážní olej: pro hloubkovou osvěžující péči

Pro ještě intenzivnější péči doporučujeme Výživný a Zklidňující Masážní Olej Maple Oil. Jeho směs olejů a rostlinných extraktů poskytuje ideální podmínky pro masáže s elastickým a ochranným účinkem na krevní oběh. Každodenní používání této luxusní textury podporuje tón pleti, zatímco bohatá a snadno vstřebatelná textura oleje zanechává pokožku obklopenou teplou a objímavou vůní.

 

Vlasy v dokonalé harmonii s hydratačním šamponem a kondicionérem

Hydratační šampon Maple Wash s kondicionérem Maple Rinse od Philip Martin´s jsou navrženi speciálně pro pokožku hlavy a pro velmi suché a krepaté vlasy. Směs hluboce hydratačních složek dodává pružnost, zanechává vlasy jemné, hedvábné a snadno se rozčesávají. Obsahuje povrchově aktivní látky rostlinného původu, které dodávají vlasům hebkost, ovladatelnost a disciplinovaný vzhled.

https://www.gutea.cz/admin/archiv-novinek/#news-3335