Neohodnoceno

SAINT MARTIN OIL suchý masážní olej

Suchý masážní olej Saint Martin Oil Philip Marti´s přenáší směs funkčních látek snadným způsobem do pokožky. Varianty 300 ml a 500 ml.

Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
- 27.9.2022 Zvolte variantu
Skladem Zvolte variantu
Kód: 8073 1023 Zvolte variantu
Značka: PHILIP MARTIN´S
4 704 Kč / ks 2 875 Kč / ks od 2 875 Kč / ks 3 887,60 Kč bez DPH 2 376,03 Kč bez DPH od 2 376,03 Kč bez DPH
Kategorie: Masážní kosmetika
Záruka: 2 roky

Ideální olej pro snadnou ruční práci a pro přenos funkčních látek, jako je monoi olej, olivovník, jojoba, bambucký, zelený čaj bohatý na vitamíny A, E, F, do pokožky. Olej je suchý a zcela absorbovatelný díky přítomnosti glycerových kyselin s výjimečnou hladkostí a nízkou mastností, díky nimž je pokožka pružná a regenerovaná.

 

PLUS

 

  • Suchý olej
  • Vynikající hladkost
  • Snadno vstřebatelný olej

 

CO TO ŘEŠÍ?

 

  • Dehydratace kůže
  • Odstraňuje únavu
  • Regenerace dermis
  • Oxidace kůže
  • Neprůhlednost kůže

 

POUŽITÍ

 

Metoda profesionálního použití:

Aplikujte na očištěnou a suchou pokožku a vmasírujte požadovaným způsobem, dokud se úplně nevstřebá.

 

Způsob domácího použití:

Aplikujte na čistou a suchou pokožku a masírujte, dokud se úplně nevstřebá.

 

 

Popis účinných látek

 

Jojobový olej: Zvláštností jojoby je, že na rozdíl od jiných rostlinných olejů nesestává z triglyceridů, ale z esterů mastných kyselin s dlouhým řetězcem. Jedná se tedy o „tekutý vosk“. Tato vlastnost je zodpovědná za vysokou stabilitu jojobového oleje, který neoxiduje a nezanikne, i když je vystaven vysokým teplotám. Jednou z důležitých zvláštností jojoby z dermatologického hlediska je její snadná absorpce pokožkou, což je vlastnost, která ve spojení s afinitou k kožnímu mazu dává oleji velmi vysokou penetrační schopnost nadržené vrstvy. Jojobový olej je proto mimořádně účinný při obnovování kožní bariéry u suché a hypolipické pokožky, zajišťuje nepřímý zvlhčovací účinek a také vynikající neokluzivní zvláčňující účinek.

 

Olivový olej: Extrahováno z plodů olivovníku, typického středomořského stromu. Je to olej bohatý na antioxidanty a látky působící proti volným radikálům, vitamin E, ortofenoly, fytosteroly, tokoferoly a skvalen (také přítomný v lidském mazu). Na pokožce plní různé funkce: optimálně hydratuje a vyživuje, má uklidňující, ochranný, opravný účinek a především působí proti stárnutí pokožky. Je vynikající, když se používá na pokožku jako změkčovadlo, ochranný prostředek a proti vráskám.

 

Monoi Oil: The Tiare or Gardenia of Tahiti (Gardenia Taithensis DC.) Je keř patřící do čeledi Rubiaceae, původem z ostrovů jižního Pacifiku a Polynésie. Jeho velmi bílé květy vystupují osaměle na lesklé zelené listí a vyzařují exotickou, jemnou a pronikavou vůni, známou jako „parfém ráje“. Tiaré květiny, podle starodávných tradic, jsou dodnes používány tahitskými ženami k ozdobení hlav nebo zkrouceny do podoby girland jako vítaného znamení. U květů Tiare se vonný rostlinný olej vyrábí macerací květů v kokosovém oleji starodávnou technikou enfleurage zvanou Monoi, bohatou na vitamín E, se zvláčňujícími vlastnostmi a antioxidačním účinkem, která se používá ke změkčení a hydrataci pokožky a vyživení a vyleštění vlasy.

 

Extrakt ze zeleného čaje: Z listů čaje (Camelia Sinensis) je extrahován fytokomplex s mimořádnými kosmetickými vlastnostmi, který vykazuje důležité stahující, antioxidační, protizánětlivé a antimikrobiální účinky. Zejména vysoký obsah teofylinu - molekuly z rodiny xantinových bází - činí ze zeleného čaje základní přísadu pro redukční a anticelulitidní kosmetické přípravky. Theofylin aktivací bazálního metabolismu, podporováním lipolýzy a odtokem přebytečných tekutin, významně přispívá k eliminaci hromadění tuků a re-modelaci siluety. Mělo by se také pamatovat na antioxidační a re-mineralizační aktivitu této rostliny, díky níž je užitečným spojencem při ochraně mikrocirkulace a při prevenci stárnutí pokožky.

 

HLAVNÍ INGREDIENCE

 

Jojobový olej Bio Zvlhčující

Olivový olej Změkčovadlo, ochranné

Monoi Oil Ochranný

Extrakt ze zeleného čaje (Camelia Sinensis) Proti stárnutí, antioxidant, remineralizace

 

 

PAO 6M

 

SLS free • paraben free • Propylene glycol free • PEG free

 

ÚČINNÉ LÁTKY


Esence přírody smíchaná se zelenou chemií.

Rostlinné přísady přírodního a organického původu, smíchané s kvalitou a blahobytem netoxických chemických látek.

Výsledkem je účinnost a péče o zákazníky, spolupracovníky a životní prostředí.

 

 

Green tea

 

Extrakt ze Zeleného Čaje

Upřednostňuje lipolýzu a odtok přebytečných tekutin, významně přispívá k eliminaci hromadění tuků a re-modelaci siluety. Mělo by se také pamatovat na antioxidační a re-mineralizační aktivitu, díky níž je užitečným spojencem při ochraně mikrocirkulace a při prevenci stárnutí pokožky.

 

 

 

Monoi oil

 

 

Monoi Olej

U květů Tiare se vonný rostlinný olej vyrábí macerací květů v kokosovém oleji starodávnou technikou enfleurage zvanou Monoi, bohatou na vitamín E, se zvláčňujícími vlastnostmi a antioxidačním účinkem, která se používá ke změkčení a hydrataci pokožky a vyživení a vyleštění vlasů.

 

 

 

OliveKernel K

 

 

Organický Olivový Extrakt

Plní na pokožce různé funkce: optimálně hydratuje a vyživuje, má uklidňující, ochranný a regenerační účinek a především působí proti stárnutí pokožky. Provádí leštění, opravy a má antioxidační účinek.

 

 

 

Jojoba oil K

 

 

Organický Jojobový Olej

Bohatý na vitamín E, má zářivý, změkčující a rozčesávající účinek a je účinný při snižování svědění a podráždění pokožky.

 

ACTIVE INGREDIENTS

Coco-Caprylate/Caprate, Olus Oil, Dicaprylyl Ether, Parfum (Fragrance), Olea Europaea Fruit Oil (Olea Europaea (Olive) Fruit Oil)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil)*, Gardenia Tahitensis Flower, Almond/Borage/Linseed/Olive Acids/Glycerides, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil), Tocopherol, Cocos Nucifera Oil (Cocos Nucifera (Coconut) Oil).

* From Organic Agriculture

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: