Nejtajemnější zdroj wellnes - Ženšen

497e4c_bec4c75c4b36482a8a345addb57968af_mv2

 

Nejtajemnější zdroj Wellness - Ženšen
Philip Martin's nás opět inspiruje dalším dobrým zdrojem, tentokrát se budeme věnovat ženšenu, který často používá ve svých produktech.

 

Ženšen je nejzáhadnějším zdrojem zdraví, který kdy matka příroda dala lidstvu k dispozici. Do Evropy jej přivezl v roce 1294 Marco Polo: Ženšen, bylina z Koreje, je přeložené slovo kořene Yen Sheng, jak jej před 2000 lety nazývalo čínské obyvatelstvo. Ženšen byl definován jako „Duch země“ a „dar z nebes“.

 

Výhody

Soubor látek v kořeni ženšenu (triterpenové saponiny, ginsenosidy, fytosteroly a éterické oleje) tonizují organismus a stimulují centrální nervový systém, přispívají ke zvýšení fyzické a intelektuální výkonnosti. Kořen ženšenu používá Philip Martin’s jako aktivátor, regenerátor, zpevňovač, kúra proti vráskám a posilovač vlasů.

 

Produkty

Přírodní původ a vynikající přínosy jsou důvody, proč Philip Martin’s vkládá ženšen do:

 

Hydratační šampon Maple Wash

Jemnost a hebkost pochází ze směsi vysoce hydratačních přísad. Hydratační šampon je ideální pro suchou pokožku a suché vlasy, protože vlasům dodává pružnost a poddajnost. Obsahuje povrchově aktivní látky rostlinného původu.

 

Mosturizující maska Maple Rinse

Hydratace javorového džusu, revitalizace Bio ženšenu, detoxikační působení Bio Aloe Barbadensis a stimulující síla bio Bio Sage v hydratační masce pro suché a krepaté vlasy. Vysoká koncentrace principů zanechává vlasy hedvábné, jemné a lesklé.

 

Šampon pro objem Babassu Wash

Objemový šampon je ideální pro jemné a chemicky ošetřené vlasy. Má vynikající hydratační sílu, je šetrný k pokožce, jemným vlasům dodává tělo a objem již od prvního šamponu, aniž by napadal jejich strukturu.

 

Objemová maska Babassu Rinse

S bio Babassu olejem, organickou červenou révou, bio ženšenem a organickým řebříčkem je Babassu Rinse ideální objemovou maskou pro jemné a chemicky ošetřené vlasy. Po rozčesání vlasů je maska odlehčí, leskne a snadno se rozčesávají.

 

 

Šampon proti žloutnutí vlasů Blu

Šampon proti žloutnutí vlasů eliminuje žluté pigmenty a jejich "zlatý" efekt, který se objevuje s postupem času. Odstraňuje neprůhlednost, která je obvykle způsobena vnějšími vlivy, jako je znečištění vody a zásaditost. Vhodné pro bílé, blond a odbarvené vlasy, používá se také jako prevence žloutnutí.

 

Restrukturalizační maska Color Repair

Tato maska je bohatá na másla a rostlinné oleje, zjemňuje a revitalizuje barvené nebo ošetřované vlasy. Dodává hydrataci a pružnost, restrukturalizuje vlasy a chrání je po chemických úpravách barev.

 

Definiční gel pro kadeře Moringa Curle

Tento gel vám umožňuje definovat kadeře a získat měkké kudrnaté přirozené vlasy bez zatížení nebo lepivého efektu. Izoluje vlasové vlákno, takže vlasy jsou méně citlivé na vlhkost a tím se zabrání krepatění. Doba trvání účesu se časem prodlužuje.

 

Gel se silnou fixací Ice Gel

Silný těsnící modelovací gel, který rychle schne. Umožňuje fixovat a udržovat extrémní styling po dlouhou dobu bez poškození nebo oslabení vlasů. Kreatin a panthenol pomáhají při opravě poškozených vlasů, dodávají jim zdravější vzhled a chrání je před dalším poškozením. Jojobový olej a avokádový olej hydratují a leští vlasy, takže jsou jemné a lesklé. Vlasy nemastí a nelepí. Lesklý efekt. Nezanechává na vlasech žádné zbytky.

https://www.gutea.cz/admin/archiv-novinek/#news-3335