Rituály krásy. Wellness dobrý účel

19_01_2021_sofia-reduction-more-copia

 

Rituály krásy těla. Wellness - Dobrý účel

Philip Martin's nás opět inspiruje dalším dobrým smyslem roku, tentokrát věnovaným blahu našeho těla.

 

Obličej jsou nejkrásnější šaty, které nosíme, ale stejně důležité je mít zdravou, mladou a jasnou pokožku těla. Dokonalá rovnováha mezi obličejem a tělem je nezbytná k tomu, abychom se cítili opravdu dobře.

Pro tonizovanou, kompaktní, hydratovanou a hebkou pokožku od samého začátku doporučuje Philip Martin's jednoduché a účinné ošetření, které kombinuje působením dvou produktů: koncentrátu na celulitidu More a bahenního krému Re-duction.

 

Postarejte se o krásu svého těla

Chcete-li se starat o pokožku našeho těla, Philip Martin nám nabízí malý rituál vyrobený z jednoduchých gest s překvapivou účinností, které mají být dokončeny během několika minut: dobrý zvyk, který nás bude doprovázet každý den po celý rok.

Redukční a modelační senzorické ošetření pro stimulaci mikrocirkulace, zlepšení syntézy lipidů, pružnosti pokožky, pomoc oběhu a potlačení každodenních nedokonalostí a známek času za méně než 25 minut. Pohodlí bude nekonečné.

 

Tvar k dokonalosti

Léčba Philip Martin kombinuje působení dvou produktů se snadnou aplikací a rychlým vstřebáváním, které zvyšují účinek a poskytují okamžité výsledky a kvalitu, pojďme společně objevit:

 

Koncentrát proti celulitidě More

Zvláštností produktu pro celulitidu, More, je jeho super koncentrovaná formulace. Účinné látky, které ji tvoří, poskytují silné redukce, stimulaci, revitalizaci a pružnost, díky čemuž je ideálnější pro zlepšení vaskularizace, hromadění tuku, nestresované pokožky a přítomných nedokonalostí, jako je celulitida.

Chcete-li zahájit léčbu, aplikujte malé množství produktu denně a zaměřte se na oblasti, které jsou nejvíce postiženy nevzhlednými deformacemi. Kůže znovu získá svůj přirozený tvar a plasticitu a okamžitě se objeví tónovanější a kompaktnější.

 

Bahenní krém Re-duction

Po úplné absorpci koncentrátu pro celulitidu MORE je nutné aplikovat bahenní krém Re-duction: inovativní produkt se zvláštní krémovou strukturou, který nepotřebuje konečné opláchnutí. Redukce kombinuje výhody bahna s účinky tělového krému, který redukuje, tvaruje a zeštíhluje.

Jeho častá aplikace umožňuje viditelně zlepšit vzhled nohou, hýždí, stehen a břicha.

Pro dokončení ošetření naneste tenkou vrstvu Re-duction a jemně vmasírujte krouživými pohyby zdola nahoru na oblasti, které chcete ošetřit.

Nechte působit, dokud se zcela nevstřebá. Pro úplnou asimilaci účinných látek a jejich vlastností se doporučuje doba expozice nejméně 15 minut.

Pokožka se bude od prvních aplikací jevit kompaktnější, hydratovanější a jemnější.

 

Tipy: Pokud je cílem dosáhnout vynikajících výsledků v krátkém čase, můžete opakovat aplikaci bahenního krému i dvakrát denně.

https://www.gutea.cz/admin/archiv-novinek/#news-3335