Spojenec imunitního systému: Amla

Amla blog

Úžasné vlastnosti charakterizují ovoce z indického subkontinentu, které je především velmi důležité v tradiční indické medicíně pro své charakteristické léčivé vlastnosti. Amla (Phyllanthus emblica), obecně nazývaná Amla, je rostlina, která produkuje žlutozelené plody s průsvitnou slupkou. Její šťavnatá buničina má extrémně hořkou, svíravou a kyselou chuť. I když je obtížné je jíst, tak její vlastnosti a blahodárné účinky zastíní hořkou chuť plodů.

Vzhledem k výhodám těchto vzácných vlastností si Philip Martin's vybral Amla jako hlavní složku Ash Body Shower.

Výhody
 
Amla má antioxidační a antibakteriální vlastnosti a používá se v tradiční lokální medicíně ke zvýšení obranyschopnosti imunitního systému. Je to přírodní zdroj, který obsahuje bohaté procento kyseliny askorbové, vápníku, vitamínů B, železa, manganu, vzácných kyselin, četných flavonoidů a polyfenolů. 

Produkty

Vynikající obsah ovoce Amla je důvodem, proč jej Philip Martin's zařazuje do:

Ash Body Shower
Senzorický sprchový gel

Královna růží, Rosa Damascena, je ráno ručně sbírána. Amla je jednou z nejdůležitějších rostlin tradiční indické medicíny a Boswellia, původem z Indie, se pěstuje na Blízkém východě. Spojení mezi oběma rostlinami a květinou je uzavřeno v jemném sprchovém gelu s obklopující a intenzivní vůní kadidla. Ashova tělová sprcha hydratuje a regeneruje pokožku, dodává jí hebkost a okamžitý pocit znovuobjevené pohody.

Zjistěte více.

 
 
 
 
 
 
https://www.gutea.cz/admin/archiv-novinek/#news-3335